Rigtige mænd - Vejlesjak søges

DR1 er på vej med en ny sæson af Rigtige Mænd, og som noget nyt kan alle danske mænd få samme type træning og udfordringer, som mændene i tv-programmerne. Det nye træningsfællesskab - Rigtige Mænd Sjakket, åbnede den 1. marts

Foto af rigtige mænd

Mænd landet over er inviteret indenfor i universet, når fem nye Rigtige Mænd går i Lindy, Hammer og de andre kendte Rigtige Mænds fodspor i en ny programrække på DR1.

Samtidigt med, at de følger de fem nye Rigtige Mænds kamp for et sundere liv på DR1, kan de uge efter uge følge samme træningsforløb på et hold fra lokalområdet eller arbejdspladsen. Det hele er samlet på Rigtig Mænd Sjakket, som netop er åbnet for gratis tilmelding på www.rigtigemænd.dk.

Sjakket er skabt for at udvide Rigtige Mænd-universet fra tv-underholdning til en bevægelse og et nyt fællesskab for alle mænd. Deltagerne i Rigtige Mænd Sjakket får inspiration, udfordringer, træningsøvelser, konkurrencer og tilsat rigelige mængder af god værkstedshumor.

Ultimative udfordringer venter
Rigtige Mænd Sjakket er for alle mænd, som gerne vil have det sjovt, og som er klar til at udfordre sig selv, vennerne eller kollegerne. Mændene er sammen i hold af fem, og de tester sig selv undervejs og kan hele tiden følge deres egen udvikling.

De kan også konkurrere mod hold i deres egen kommune, på arbejdspladsen eller f.eks. følge hvilken smed eller tømrer i landet, der forbedrer sig mest frem mod Rigtige Mænd Løbet den 24. maj.

Vejle Kommune, Vejle Idrætshøjskole og Dit Hjertes Motion Klub deltager også i projektet og arrangerer Rigtige Mænd Løbet lokalt i maj.

Nordea-fonden støtter det ambitiøse projekt med 22,7 mio. kr., så det ud over det underholdende public service tv også skaber nye aktiviteter for mænd landet over.

Bag det nye Rigtige Mænd-projekt står Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR og Syddansk Universitet. Projektet er støttet af Nordea-Fonden i 2017 og 2018.
 

Denne side er sidst opdateret: 02.03.2017