21.01.17 / Vejle har både de ideelle bygninger til undervisningslokaler, plads til at nybygge alle de specialiserede faciliteter og den ideelle beliggenhed - lige ud til motorvejen og midt i Danmark. Og Politiet kan komme i gang med at uddanne flere betjente i 2018.

18.01.17 / Vejle Kommunes borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V) har meddelt, at han stopper som borgmester allerede 1. marts. Efter næsten 24 år i politik besluttede han allerede sidste år, at han ikke genopstiller ved valget til byrådet i november. Nu ønsker han at give sin efterfølger mulighed for en glidende overgang.

06.01.17 / VVM-redegørelsen for en togbane over Vejle Fjord er sendt i høring. Fristen for høringssvar er 8. februar.

04.11.16 / Vejle har både bygningerne og beliggenheden til at kunne rumme den nye politiskole og centret for efter- og videreuddannelse – og Rigspolitiet kan vælge både at leje, eje og bygge – lige ud til motorvejen og midt i Danmark. Borgmester ærgerlig over udsættelsen.

26.05.16 / En delegation fra Vejle med borgmester Arne Sigtenbjerggaard i spidsen er netop nu på vej til Folketinget, hvor de har foretræde for retsudvalget senere i dag. De skal præsentere Vejles bud på placeringen af en ny politiskole i Vejle – bygningerne er klar og beliggenheden er ideel til at kunne rumme den nye politiskole og centret for efter- og videreuddannelse.

Mest læste

Denne side er sidst opdateret: 30.05.2011

Service til dig