Pressearkiv

Her finder du en samlet oversigt over udsendte pressemeddelelser fra Vejle Kommune

 • Arbejdsmarkedsudvalget har styr på økonomien - det får alle Vejle Kommunes borgere nu glæde af 23.02.2017

  Det netop offentliggjorte årsregnskab på arbejdsmarkedsområdet viser et overskud på næsten 13 millioner kroner, som nu vil blive brugt til andre formål i kommunen.

 • Stor udstilling af motiver til Spotlight plakat 23.02.2017

  Vi har fået historisk mange spændende forslag til Spotlight plakaten 2017. Masser af børn og unge i Vejle Kommune har de sidste måneder arbejdet kreativt til inspiration af temaet ’Venner på Vejen’. Alle de indkomne forslag bliver nu udstillet i Spinderihallerne, hvor man har mulighed for at stemme på sit favorit motiv blandt de næsten 300 indsendte forslag. Vindermotivet vil danne grundlag for årets Spotlight plakat.

 • Stor udstilling af motiver til Spotlight plakat 23.02.2017

  Vi har fået historisk mange spændende forslag til Spotlight plakaten 2017. Masser af børn og unge i Vejle Kommune har de sidste måneder arbejdet kreativt til inspiration af temaet ’Venner på Vejen’. Alle de indkomne forslag bliver nu udstillet i Spinderihallerne, hvor man har mulighed for at stemme på sit favorit motiv blandt de næsten 300 indsendte forslag. Vindermotivet vil danne grundlag for årets Spotlight plakat.

 • Test dig selv – har du styr på knibeøvelserne? 22.02.2017

  Hvis det kniber med ”knibet,” er der hjælp at hente, når Idræt i Dagtimerne og Vejle Kommune holder bækkenbundskurset, Sund Bund. Det sker den 23. marts 2017 fra kl. 13.30 – 15.30 i DGI-Huset

 • Involverings- og analysefasen for Ny Rosborg er netop afsluttet – forude venter den politiske visionsproces 14.02.2017

  Involverings- og analysefasen (fase 1) for Ny Rosborg er netop afsluttet, og byrådet skal nu udvikle en vision på baggrund af de mange input, der allerede er kommet fra byens borgere. Før det seneste byrådsmøde afholdt Teknik & Miljø et temamøde for byrådet om den nye bydel Ny Rosborg. Formålet med temamødet var at samle trådene for processen omkring Ny Rosborg og at kaste bolden op til byrådets fremtidige visionsforløb for den ny bydel (fase 2). Input fra involverings- og analysefasen er nedskrevet i fire hvidbøger. En pixibog, der hurtigt giver overblik over indholdet i de fire hvidbøger, er også udarbejdet.

 • Træt af nat- og sjattisseri, mand? 14.02.2017

  Omkring 200.000 mænd har problemer med „drypperi“. De fleste behøver ikke leve med det. Hør, hvad du kan gøre og få svar på dine spørgsmål torsdag den 9. marts 2017, kl. 13:30-15:30 i DGI-huset

 • 10 år med Natur- og Stipuljen – drømme bliver til virkelighed 13.02.2017

  Så er der åbent for ansøgninger til Natur- og Stipuljen 2017. Igen i år har Vejle Kommune valgt at understøtte borgere og foreningers gode ideer til forskellige natur- og friluftslivsprojekter i Vejle Kommune. Ordningen har hidtil været en stor succes med mange flotte projekter og kan faktisk i år fejre sit 10 års jubilæum.

 • Petersmindehallen er brændt ned 13.02.2017

  Petersmindehallen er i nat brændt ned ved en voldsom brand. Heldigvis er ingen kommet til skade ved branden. Der arbejdes i øjeblikket på at finde løsninger for de folk og foreninger, der dagligt bruger hallen.

 • Vejle vil livet! – Det kan man læse i kommunens nye sundhedspolitik 10.02.2017

  Vi skal have lige muligheder for et sundt liv - og til at leve det liv, vi gerne vil. Og så skal der sættes tidligt ind med investeringer i vores sundhed. Sådan lyder de overordnede retningslinjer for de kommende otte års sundhedspolitik i Vejle Kommune.

 • Flere vil bo på landet i Vejle Kommune 08.02.2017

  I 2016 var der for første gang siden 2008 en nettotilflytning til landdistrikterne i Vejle Kommune (kilde: Danmarks Statistik).

 • Vejles chef for Uddannelse & Læring går på pension 08.02.2017

  Anette Jensen har efter knap 17 år som chef for Uddannelse & Læring meddelt, at hun ønsker at gå på pension med udgangen af april 2017.

 • Hjerneforsker gæster Vejle 07.02.2017

  Hvad sker der i hjernen, når den bliver skadet? Hvordan tackler jeg hjernetræthed? Hjælper træning? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når hjerneforsker Troels Wessenberg Kjær, holder foredraget ”Hjernen under forandring

 • AffaldGenbrugs foreningssamarbejde omkring genbrug støtter de gode formål 07.02.2017

  Hver dag bliver der afleveret rigtig mange ting til genbrug i de containere, der er opstillet på Vejle Kommunes genbrugspladser. Fællesforeningen for Genbrug i Vejle Kommune, der er et samarbejde mellem kommunen og frivillige organisationer betyder, at effekterne finder et nyt hjem og samtidig støtter velgørende formål.

 • Syv af Vejles plejecentre får faste læger 07.02.2017

  Den faste læge skal tage sig af almindelige konsultationer, behandling af beboerne - og rådgive og sparre med plejepersonalet.

 • NY: Bjørn Nørgaard-søjle skal minde de skæve liv 03.02.2017

  Det koster 3,5 mio. kr. at bygge søjlen. Pengene vil Museet Kellers Minde, som står bag projektet, finde ved salg af litografier og fondsmidler.

   

  ----------------

  Sender pressemeddelelsen igen, da der var en fejl i mailadressen i den første pressemeddelelse. Den korrekte adresse er: jens.david.eskildsen@gmail.com

  -----------------

 • Bjørn Nørgaard-søjle skal minde de skæve liv 03.02.2017

  Det koster 3,5 mio. kr. at bygge søjlen. Pengene vil Museet Kellers Minde, som står bag projektet, finde ved salg af litografier og fondsmidler.

 • Vejle Kommune vil gerne vide, hvordan du har det? 03.02.2017

  Hvordan har du det?Det er det spørgsmål, som 2.500 borgere fra Vejle Kommune er udvalgt til at svare på i Danmarks største undersøgelse om borgernes sundhed

 • Nu bliver det endnu lettere at være frivillig i Vejle Kommune 30.01.2017

  Kultur- og Idrætsudvalget vil gøre det endnu lettere at være frivillig i Vejle Kommune og stiller derfor et elektronisk system gratis til rådighed for alle foreninger. Det giver en masse nye fordele og skal mindske det administrationsbøvl, som mange foreningerne kæmper med.

 • Har du sikret dig en gratis billet til årets Sportsgalla? 26.01.2017

  Torsdag d. 23. marts 2017 fejrer vi foreningslivet i Vejle Kommune til et brag af et Sportsgalla.

  Du kan sikre dig en gratis billet til en festlig aften, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal hyldes på scenen. Sportsgalla er en hyldest til og en anerkendelse af til vores dygtige idrætsfolk, trænere og ildsjæle.

 • Analyse: Pæn jobfremgang i Vejle Kommune 25.01.2017

  En ny analyse viser, at Vejle Kommune er med på listen over dem, der har oplevet den største fremgang i beskæftigelsen fra 2015 til 2016.

 • Vejle Kommune laver boliger til svært overvægtige ældre 25.01.2017

  At pleje svært overvægtige ældre kræver specialudstyr, særlige senge og ekstra pleje. Derfor indretter Vejles ældrepleje to midlertidige pladser til denne målgruppe.

 • Nyt navn til midlertidige pladser på Gulkrog i Vejle 25.01.2017

  Det nye navn er” Midlertidige pladser – Vejle Midtby” og skal gøre det nemmere for borgere, pårørende og samarbejdspartnere at finde stedet.

 • Politiskolen til Vejle 24.01.2017

  Det var en glad borgmester, der i eftermiddag modtog beskeden om, at forligspartierne har besluttet at placere den nye Politiskole i Vestdanmark i Vejle. Politiskolen skal flytte ind i den tidligere Sygeplejeskole, der ligger lige ud til den sydlige tilkørsel til E45.

 • Bestandsundersøgelse i kommuneskovene i Vejle 24.01.2017

  Registreringen af vildtbestanden foregår ved en bestandsundersøgelsesjagt i tre skovområder i Vejle torsdag den 26. januar 2017. Resultaterne fra jagten vil blive sammenholdt med erfaringer fra andre sammenlignelige skove og sidste års resultater. Det er sjette år i træk, at vi undersøger bestanden i Vejles kommuneskove.

 • Når man er nøgen på nettet 20.01.2017

  Hvilke konsekvenser har det for unge, når de deler nøgenbilleder af sig selv på nettet? Og hvad motiverer den adfærd? Det er temaet når SSP Vejle samler fagpersoner fra skoler, sociale institutioner og politiet og forældre for at drøfte disse udfordringer. Mere end 130 forældre er tilmeldt til arrangementet der finder sted d. 26.1.

 • Masser af aktiviteter for børn i vinterferien 16.01.2017

  Traditionen tro bliver der masser af aktive, sjove og kreative aktiviteter for børn i 0.-7. klasse i skolernes vinterferie i uge 7. Rigtig mange børn har allerede tilmeldt sig de mange forskellige aktiviteter, og du kan stadig nå at tilmelde dit barn eller barn.

 • Tidligere forpagtere vender tilbage til Skyttehuset 12.01.2017

  Når Skyttehuset den 1. april 2017 får nye forpagtere bliver det med gamle kendinge bag disken og i køkkenet. Det er nemlig Jan Søgaard og Søren Riis, der fra 2007-2014 også stod i spidsen for restauranten, der sammen med kokken Mikkel Nielsen har underskrevet forpagtningskontrakten. Mikkel Nielsen er udlært i Skyttehuset, og har senest arbejdet på Restaurant Remouladen.

 • Hvem skal på scenen til årets Sportsgalla i Musikteatret? 09.01.2017

  Kender du nogen, der fortjener en pris for en særlig indsats på foreningsområdet? Så kan du nu indstille kandidater til idrætsprisen, inklusionsprisen og Årets Idrætsnavn. Priserne overrækkes til Sportsgalla den 23. marts i Vejle Musikteater.

 • Invitation til pressen: Vejle tager imod verdensmester Jeanette Ottesen 15.12.2016

  Vejle Svømmeklub og EliteVejle inviterer pressen med til modtagelsesreception for VM medaljevinder Jeanette Ottesen fra Vejle Svømmeklub. Receptionen finder sted onsdag d. 21. december kl. 16.00 i DGI Huset Vejle.

 • Børkop Svømmehal: Søndagsåbent og nyt varmtvandsbassin 14.12.2016

  Fra midten af januar udvider Børkop svømmehal sin åbningstid og laver et forsøg med søndagsåbent. Samtidigt kan de besøgende hoppe i det nye varmtvandsbassin på 32o, der længe har været efterspurgt.

 • Deltag i Spotlights plakatkonkurrence 24.11.2016

  Har du masser af kreative ideer, så deltag i Spotlights store plakatkonkurrence. Alle børn og unge fra Vejle kommune inviteres til at deltage. Plakaten er til Spotlight 2017, og den kommer til at hænge på lygtepæle, skoler, biblioteker m.m. i både Vejle og centerbyerne. Har du lyst til at deltage, så slip kreativiteten løs til inspiration af temaet ’VENNER PÅ VEJEN’.

 • Spotlights Pixeltelt overleveres til MarKant i Børkop 24.11.2016

  Spotlights Pixelprojekt 2016 mundede ud i et spændende og farverigt lille telt, som kan bruges til at hygge og læse i. Pixelteltet bliver overleveret til Kulturhuset MarKant i Børkop ved en lille begivenhed fredag d. 2. december kl. 10. Der vil være forskellige indslag og aktiviteter i forbindelse med overleveringen.

 • Gratis koncert for børn og barnlige sjæle med populære TV-julesange 16.11.2016

  Glæder du dig også til at det bliver jul? 1. søndag i advent den 27. november kan du sammen med tre musicalsangere uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia synge julen ind med alle de gode klassiske julesange bl.a. kendt fra populære tv-julekalendere.

 • International anerkendt trio gæster Vejle med en indførelse i Beethoven og Mendelsohn 09.11.2016

  Søndag d. 20. november kan du få en ganske særlig og tilmed gratis klassisk oplevelse i Vejle Musikteater. Her kan du opleve den efterspurgte klavertrio - Trio con Brio. Trioen opfører værker af to er verdens største komponister Ludvig van Beethoven og Felix Mendelssohn Bartholdy og giver små anekdoter om de to tyskere.

 • Inklusion og integration i foreningslivet 07.11.2016

  Hvordan kan foreninger inkludere nye grupper i deres aktiviteter? Det kan medlemmer, trænere og bestyrelser i foreningerne i Vejle Kommune høre mere om, når Kultur & Fritid inviterer til foreningsdag mandag d. 14. november.

 • Penge til indvendig renovering skal lokke ny forpagter til Skyttehuset 03.11.2016

  Forpagtningen af Restaurant Skyttehuset er igen i udbud, da det i første runde ikke lykkedes at finde en ny forpagter. Nu er der afsat op til 3 mio. kr. til indvendig renovering af stedet, så de indvendige forhold kan spille bedre sammen med de smukke ydre omgivelser. Ny frist for tilbudsgivning er 2. december kl. 12.

 • Hvordan lyder det amerikanske præsidentvalg oversat til musik? 03.11.2016

  Det kan godt være, at tonen mellem de to præsidentkandidater i den amerikanske valgkamp er skinger, men skingre toner er bestemt ikke hensigten, når komponisten Jonas Frederik tager udfordringen op og laver en koncert inspireret af USA og det aktuelle præsidentvalg.

 • Nu går jagten på de gode pladser til Nytårskoncerterne i gang! 27.10.2016

  Når billetsalget åbnes for årets traditionsrige Nytårskoncerter i DGI-Huset Vejle, onsdag d. 16. november kl. 10.00 er der kø, men også hygge på byens billetkontorer. 80 % af billetterne sælges normalt første dag.

 • Spooky halloween-koncert og gyserhistorier i Vejle Musikteater 26.10.2016

  Koncert - Vejle Musikteater kommer til at være på den anden ende den 6. november, når komponist Jonas Frederik i anledning af Halloween spreder uhygge i den store sal med egne kompositioner, gyserhistorier og et hav af optrædende. Alle virkemidler tages i brug og koncerten bliver ikke for sarte sjæle.

 • PM: Locums-koncerter i Vejle 25.10.2016

  Fire intime koncertoplevelser på usædvanlige steder i byen

   

  Tirsdag 1. november kan du opleve fire unikke og intime koncerter på ganske særlige steder i Vejle by. Locums-koncerter, kalder arrangørerne dem finurligt.

 • Musiklivets festuge bugner af koncerter i Vejle Kommune 20.10.2016

  Der bliver rig mulighed for at få en masse gode musikalske oplevelser i dagene 1.- 6. november, hvor den danskproducerede musik hyldes. Om du er til fællessang med sange fra højskolesangbogen, vil lytte til rockmusik i Bygningen eller vil have en audiovisuel oplevelse i Kedlen ved Spinderihallerne, så er det bare med at tjekke det bugnende program ud for Spil Dansk Ugen, der strækker sig over hele uge 44. Alene i Vejle Kommune er der over 20 koncerter.

 • Usædvanlig succes for iværksætterhus i Egtved 03.10.2016

  I Egtved kan de noget særligt. På mindre end 3 år er der nemlig skabt et stærkt iværksættermiljø i Roberthus. Bygningen har fået nyt liv, og iværksætterdrømmen leves fuldt ud i lokalerne, hvor der tidligere var bistandskontor.

 • Vejle vært for verdens første filmfestival for web-dokumentarfilm 17.08.2016

  Fotojournalist og filmskaber Henrik Kastenskov er initiativtager til Crossover Web Documentary Festival - verdens første med fokus udelukkende på journalistiske dokumentarfilm produceret til internettet. 18.-20. august 2016 mødes nogle af verdens bedste online journalister og filmfolk og udveksler erfaringer og debatterer udviklingen i online journalistik i Spinderihallerne i Vejle.

 • Dokumentarfilm fra hele verden med i kapløbet om at blive Bedste Film 17.08.2016

  Filmskabere fra hele verden er med i opløbet om prisen som Bedste Film og særprisen indstiftet af den internationale afdeling af Læger Uden Grænser, som bliver overrakt på lørdag i Vejle, til verdens første filmfestival for dokumentarfilm kreeret til visning på web. Intet mindre end 70 film er tikket ind i initiativtager Henrik Kastenskovs indbakke i de seneste uger.

 • Besøg fra Shanghai, Seoul og München skal styrke virksomhedernes muligheder for nye eksportsucceser 31.05.2016

  Der står innovation, samarbejde og vedvarende energi på programmet den 6. juni, når tyske, kinesiske og koreanske repræsentanter og erhvervsaktører deltager i en workshop i Green Tech Center i Vejle. Formålet er at give danske virksomheder en dybere forståelse for de aktuelle markedsmuligheder i Tyskland, Sydkorea og Kina, så virksomhederne opnår de bedste forudsætninger for at trænge ind på markederne og skabe eksportsucceser.

 • Gentagelse af sidste års dramatiske afslutning på kongeetapen 08.03.2016

  Kongeetapen kommer endnu engang til at spille en afgørende rolle, når den samlede vinder skal findes i Danmarks største sportsbegivenhed. Løbet har ændret navn til PostNord Danmark Rundt, men afslutningen på kongeetapen er identisk med sidste års historisk hårde etape, hvor flere nye stigninger skabte stor dramatik. DR1 sender igen i år direkte fra etapens sidste 50 km.

 • "Dyt hvis du er dansker" - International samtale-salon om nationalitet og identitet 04.02.2016

  "Dyt hvis du er dansker" - International samtale-salon om nationalitet og identitet - på VejleMuseerne-Kunstmuseet, tirsdag 9. februar kl. 19.00

   

  De internationale saloner er et engelsktalende forum for både lokale og internationale borgere, hvor gæsterne på en uformel måde inviteres til at tale om kunsten, livet og andre mærkelige ting! Salonerne har altid et tema på programmet, som enten introduceres af salonernes faste værter eller af en udefrakommende gæst.

 • Vejle sætter fokus på socialt iværksætteri 20.11.2015

  Vejle Kommune har været blandt 17 kommuner, som modtog støtte fra STAR (styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering) til udvikling af socialt iværksætteri og socialøkonomiske virksomheder i 2015.

   

  Vejle Kommune har blandt andet oprettet et socialt iværksætterforløb, hvor 11 deltagere med sociale ideer bliver klædt på til forretningsførelse kombineret med en stærk social idé – enten for en målgruppe eller med en målgruppe.

   

  En af de sociale iværksættere som deltager på forløbet er Junette Bay, der næste weekend er klar med det femte Upcomers Designmarked i Spinderihallerne i Vejle; et projekt hun er på vej til at gøre til en socialøkonomisk virksomhed.

 • Linda P gæster Vejle Musikteater med sit nye one man show "NORMAL?" 16.11.2015

  I sit nye one man show "NORMAL?" gør Linda P status over sin egen selvudvikling og livet som normal - hvis man da kan kalde hende det. Se showet i Vejle Musikteater fredag den 28. oktober 2016.

 • Vejle Kommune er nomineret til titlen som Årets Iværksætterkommune 2015 11.11.2015

  Dommerkomitéen har i begrundelsen for nomineringen af Vejle Kommune særligt lagt vægt på omfattende fysiske faciliteter til iværksættere, samt stor indsats for implementering af iværksætteri i uddannelserne. Vejle Kommune vandt titlen i 2014 og 2007, og er altså igen i år blandt de sidste 5 nominerende til Årets Iværksætterkommune.

 • Stærkt program til Rock i Byparken i Vejle 2016 – inkl. ét surprisenavn! 09.11.2015

  Scarlet Pleasure, Christopher, Lis Sørensen, Krebs&Falch, Johnny Madsen og ét surprisenavn – vi kan sige så meget, at surprisenavnet er en af de største sangskrivere i DK nogensinde!

  Billetsalget starter tirsdag den 10. november kl. 10:00. Kun 395 kr. pr. billet – svarer til KUN 65 kr. pr. koncert!

 • Det populære boyband Citybois giver koncert i Vejle Musikteater til april 04.11.2015

  Citybois startede karrieren i X-Faktor og hele sommeren har de optrådt som support for både Christopher og Burhan G. Nu kommer turen så til Vejle Musikteater, når de to populære drenge giver koncert 16. april 2016.

 • Den dynamiske duo Dickow & Brandt går sammen igen og giver koncert i Vejle Musikteater 02.11.2015

  Tina Dickow og Steffen Brandt tog nationen med storm da de i 2009 tog på turné, nu er de klar igen – Alene Sammen Igen – i Vejle Musikteater torsdag den 3. marts.

 • Mads Langer er tilbage! Til foråret giver han koncert i Vejle Musikteater 30.10.2015

  Mads Langer er klar med nyt album og turné til foråret og lørdag den 2. april giver han koncert i Vejle Musikteater.

 • Ny single og album på vej fra Patrick Dorgan: Oplev ham i Vejle Musikteater i 2016 23.10.2015

  Den danske soul sanger Patrick Dorgan udgiver nyt album til november og i dag udkommer singlen ”Bitter”. Se Danmarks nye store soul stjerne i Vejle Musikteater torsdag den 10. marts 2016.

 • Femstjernede anmeldelser til Jonatan Spang og hans nye show: Se det i Vejle Musikteater 20.10.2015

  Komikeren Jonatan Spang er klar med sit nye one man show ”Jonatan Spangs Danmark”, som har fået overvældende gode anmeldelser. Se det i Vejle Musikteater onsdag den 21. oktober.

 • Rasmus Seebach giver koncert i SPEKTRUM i Vejle i det nye år 09.10.2015

  Til november udgiver den populære popstjerne nyt album og lørdag den 6. februar giver han koncert i SPEKTRUM i DGI Huset i Vejle.

 • Stor efterspørgsel på De Nattergale, ekstra show i Vejle Musikteater 29.09.2015

  Efterspørgslen på De Nattergales "Æ Juletur 2015" har været så stor, at der udover lørdag den 14. november er føjet en ekstra forestilling til programmet i Vejle Musikteater - nemlig torsdag den 17. december.

 • Oplev Jette Torp med sin anmelderroste fortolkning af Carpenters i Vejle Musikteater 23.09.2015

  Showet "Rainy Days And Mondays" er fortællingen om 70'er succesgruppen Carpenters, sunget af Jette Torp og et 11 mands orkester. Musikteaterforestillingen kan opleves i Vejle Musikteater torsdag den 15. oktober.

 • Runrig er endelig klar med nyt album og det fejres med koncert præsenteret af Vejle Musikteater 15.09.2015

  I starten af 2016 er den skotske rockgruppe Runrig klar med deres 14. album "The Story". Det fejrer de med en af de eneste koncerter på dansk grund i DGI-Huset i Vejle onsdag den 2. marts 2016.

 • Simon Kvamm er med når De Eneste To gæster Vejle Musikteater i efteråret 14.09.2015

  De Eneste To tager deres elektroniske guitarfest med, når de giver koncert i Vejle Musikteater torsdag den 26. november på turnéen "EFTERÅRSLIV".

 • Christian Fuhlendorff kommer til Vejle Musikteater med Comedy ZOO on Tour til efteråret 14.09.2015

  Til efteråret kommer det yderst populære Comedy ZOO til Vejle Musikteater med stærke navne som Christian Fuhlendorff, Thomas Hartmann, Jacob Wilson og Torben Chris. Gå ikke glip af et stærk lineup af Danmarks bedste komikere.

 • Danmarks Underholdningsorkester & The Bootleg Beatles besøger Vejle Musikteater 14.09.2015

  Nu kan du opleve Danmarks Underholdningsorkester, når de er tilbage i stærkeste opstilling til et brag af en nytårskoncert i Vejle Musikteater fredag d. 22. januar.

 • Thomas Helmig giver koncert i Vejle Musikteater i forbindelse med sit 30-års jubilæum 11.09.2015

  Når Thomas Helmig giver koncert i Vejle Musikteater lørdag den 3. oktober kan han fejre 30-års jubilæum på den danske musikscene. I den forbindelse er han taget på efterårsturné, og lægger altså vejen forbi Vejle.

 • Dinosauer ZOO kommer til Vejle i efterårsferien - Vind billetter 10.09.2015

  I efterårsferien kommer Dinosauer ZOO til Vejle Musikteater, og lige nu har du mulighed for at vinde billetter til hele familien.

 • Ørkenens Sønner nærmer sig igen udsolgt i Vejle Musikteater 10.09.2015

  Sidste gang Ørkenens Sønner optrådte i Vejle Musikteater i juni var det for udsolgte sale, og nu nærmer de sig endnu en gang udsolgt til deres shows 16. + 17. september og 21. november.

 • Lukas Graham koncert i Vejle er en succes - rykker til større spillested 09.09.2015

  Efterspørgslen på koncerten med Lukas Graham i Vejle den 27. november har været så stor, at den nu er blevet rykket op til det nyåbnede SPEKTRUM i Vejle. Den eksklusive efterturné besøger kun fem steder i landet, og Vejle er ét af dem.

 • Nyhed: Simon Talbot, one man-show på jysk i Vejle Musikteater 03.09.2015

  Er jyske Simon Talbot blevet for voksen og Københavnsk? Det er tid til selvransagelse. Simon Talbot gæster Vejle Musikteater fredag 29. januar 2016 med sit nye one man-show, ”Mr. Copenhagen”.

 • FØRSTE DIGITALE DRONNINGEBUKET 02.09.2015

  I forbindelse med sit besøg i Spinderihallerne Vejle, modtog H. M. Dronningen en buket som er noget ud over det sædvanlige – og vist nok den første af sin slags.

   

  Buketten består af mere end 100 unikke blomster og en helt særlig blomst i midten. Blomstens fire blade er lavet med inspiration i fire opsætninger som H. M. Dronningen har lavet enten scenografi eller kostumer til: Hyrdinden og Skorstensfejeren, Snedronningen, Tommelise og De vilde svaner.

 • Nyhed: Mick Øgendahl inviterer til FEST på Vejle Musikteater med nyt one-man show 31.08.2015

  Mich Øgendahl - måske Danmarks absolut sjoveste komiker - er ude med nyt show efter fire års pause, hvor han bl.a. var på psykiatrisk afdeling. Han gæster Vejle Musikteater den 18. & 19. november 2016 med nyt one-man show, ’Mick Øgendahl’s FEST’.

 • En stor cykeldag venter Vejle og resten af Europa 05.08.2015

  Flere millioner tv-seere vil rette blikket mod Vejle for at følge kongeetapen i Post Danmark Rundt, når rytterne endnu engang skal prøve kræfter med områdets mange stejle stigninger. Etapen bliver løbets hidtil hårdeste, og hele dramaet kommer til at udspille sig i og omkring Vejle. Byen er nemlig for første gang både start- og målby i Post Danmark Rundt.

 • Vejlukning i Vejle midtby 03.08.2015

  Med de mange hårde stigninger i og omkring Vejle, er byen oplagt som værtsby for kongeetapen i Post Danmark Rundt. Dette års etape er ingen undtagelse, når den 25. udgave af Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed bliver skudt i gang torsdag den 6. august på Kirketorvet i Vejle.

 • Ung vejlensisk talent til VM 08.07.2015

  21-årige møbelsnedker Thomas Rørvang er dobbelt Danmarksmester i møbelsnedkeri og drager til august til Sao Paulo, Brasilien til World Skills. Her skal han dyste om verdensmesterskaberne i møbelsnedkeri med deltagere fra 26 andre lande.

 • Nyt fyrtårn for design og teknologi i Vejle 24.06.2015

  I dag åbner Danmarks nye Laboratorium for teknologi, design, leg og læring i Kedelbygningen i Vejle. Den markante industribygning, der er opført i 1940, er med støtte fra blandt andre Realdania, blevet revitaliseret og indrettet til nye formål.

 • Kunstudstilling i Spinderihallerne 12.05.2015

  Engelsholm Højskole og kunsten indtager Spinderihallerne i Vejle

  Fernisering torsdag 21. maj kl. 14.00

 • Lærere skal rustes til at uddanne fremtidens udviklere 28.04.2015

  A.P. Møller Fonden, IT Vest, Aarhus Universitet samt Silkeborg-, Vejle- og Aarhus Kommuner står bag nyt mastermodul i innovation, teknologi og didaktik, som skal uddanne lærere og pædagoger i at gøre børn og unge til kritiske og innovative teknologi-brugere. Metoderne præsenteres på en konference 30. april.

 • Spektakulær og historisk hård kongeetape med start og slut i Vejle indbyder til forrygende folkefest 03.03.2015

  Årets kongeetape skriver historie, når Vejle for første gang nogensinde både er start- og målby i Post Danmark Rundt. En forrygende folkefest venter Vejles smukke gader, når rytterne i Danmarks største cykelløb bliver sendt ud på et sandt drama uden sidestykke. I anledningen af løbets 25 års jubilæum har Danmarks Cykle Union lagt sig i selen for at finde alle de stejleste stigninger. Det gør dette års udgave af Kongeetapen i Post Danmark Rundt til den hårdeste i løbets historie. Kongeetapen skydes i gang på Rådhustorvet i Vejle torsdag den 6. august 2015.

 • Vejen er banet for fremtidens erhvervsservice 19.01.2015

  Vejle Kommune og Designandelen i Spinderihallerne kickstarter 2015 med en erhvervskonference, som ser på fremtidens virksomheder og fremtidens erhvervsservice. Det er tirsdag 20. januar i Spinderihallerne.

 • Kickstart 2015 med Erhvervskonference i Spinderihallerne 08.01.2015

  Fremtidens virksomheder - Fremtidens erhvervsservice

   

  Vejle Kommune og Spinderihallerne kickstarter 2015 med en erhvervskonference, som ser på fremtidens virksomheder og fremtidens erhvervsservice. Det er tirsdag 20. januar i Spinderihallerne.

 • Multi-sprogcafé i Spinderihallerne - tirsdag 9. december kl. 18.00-21.00 03.12.2014

  Er du i gang med at lære et nyt sprog? Vil du gerne tale et fremmedsprog du allerede kan? Eller måske bare tale dit modersmål med en udlænding, der er i gang med at lære det? Studerende, nybegynder, indfødt, udlænding, vild med sprog eller bare nysgerrig – nu får du muligheden for at tale det eller de sprog du har lyst til!

   

  Tirsdag 9. december kl. 18.00 slår Spinderihallerne dørene op for den allerførste Polyglot Café i Vejle nogensinde.

 • Lang jule Tirsdag i Spinderihallerne 9. december kl. 17.00-21.30 03.12.2014

  Lang Tirsdag i Spinderihallerne er for alle aldre!

   

  Tag de yngste med til gratis børneteater i Xeneriet eller besøg Kulturmuseets udstillinger, hvor der er fri adgang. Deltag i Polyglot event eller hør med på FabLabTalk. Lang Tirsdag er også en oplagt mulighed for at lade andre stå for aftensmaden, da Caféen serverer lækker økologisk julemenu.

 • Pokalfest i Vejles gader med overrækkelse af 400 pokaler 03.12.2014

  Der er en helt speciel og glædelig anledning, og der er pokaler involveret, så pokalfest er en meget rammende beskrivelse for, hvad der sker i Vejle torsdag formiddag. 400 pokaler bliver delt ud til de handelsdrivende i centrum af byen i anledning af kåringen som Danmarks Bedste Handelsby.

 • Mange udstillere til kommende Fødevarefestival i Spinderihallerne 27.11.2014

  - I weekenden 6.-7. december kan du møde mere end 50 lokale og regionale fødevareproducenter, gårdbutikker, ismejerier og mikrobryggerier i Spinderihallerne til en stor fødevarefestival. Desuden finder du design, brugskunst, blomster, juletræer mv. – alt sammen med ”et touch af jul”.

 • Alle kan være med til skabe mønsterbrydere! Tværfaglig konference i Spinderihallerne 17.11.2014

  Torsdag 27. november 2014 arrangerer foreningen ”Barnets Stemme” og Spinderihallerne en tværfaglig konferencen med titlen ”Alle kan være med til skabe mønsterbrydere”. Det foregår i Spinderihallerne Vejle.

   

  Deltagere i konferencen er frivillige, der arbejder med børn, unge og familier, erhvervslivet, fagfolk fra Vejle kommune og andre, der gør en indsats for at forbedre vilkårene for udsatte børn og unge.

 • PM: Designmarked for upcoming designere 28., 29. og 30. november 2014 i Vejle 13.11.2014

  Designere og kreative kræfter fra hele landet samles i Vejle til trendy julemarked. Temaet er Tribal Christmas - og det bliver det mest cool julemarked Vejle endnu har set.

 • PM: Lang Tirsdag i Spinderihallerne 05.11.2014

  Spinderihallerne har Lang Tirsdag den 2. tirsdag hver måned med aftenåbent fra kl. 17.00-21.30. Og det er snart blevet en god tradition for mange mennesker at kigge forbi i hallerne denne aften

 • PM: International Salon om Hjem og hjemlighed i Spinderihallerne Vejle 05.11.2014

  Hjem og hjemlighed – hvad er det?

   

  - Uhyggeligt spændende salon i Spinderihallerne tirsdag 11. november kl. 19.00!

 • Borgmesteren og erhvervslivet i uformel dialog 08.10.2014

  Tirsdag blev der afholdt dialogmøde i Erhvervenes Hus på Banegårdspladsen i Vejle. Det var det andet i en række af møder mellem Vejles borgmester og erhvervslivet, der er kendetegnet ved, at de er og skal være uformelle og uden en egentlig dagsorden.

  Stemningen til mødet var god, dialogen flød frit, og mødet var også en god mulighed for at netværke.

 • Vejle er netop kåret til Danmarks Bedste Handelsby 2014 07.10.2014

  24 byer havde tilmeldt sig konkurrencen, og det var altså Vejle, der løb med hovedprisen som Danmarks Bedste Handelsby 2014 ved dagens prisoverrækkelse, der fandt sted i Fredericia.

  - Vejle er en attraktiv indkøbsdestination, der har fornyet sig og udbygget sit ry som en markant handelsby, og udbuddet af butikker sikrer et stærkt helhedsindtryk, hedder det blandt andet i begrundelsen.

 • Hekse, monstre og uhygge krydret med kartofler 06.10.2014

  I efterårsferien er der masser af gratis aktiviteter for og med børn på Nørretorv i Vejle. Temaet er halloween, men en enkelt dag er det kartoflen, der er i centrum.

  Kom og vær med – lav et græskarhoved, lav din egen modellervoks, tag på skattejagt rundt i midtbyen og vær med til diverse hekserier.

  Bag ugens program står styregruppen, der arbejder for at styrke den nordlige ende af Midtbyen.

 • Innovation på skoleskemaet 30.09.2014

  Torsdag 2. oktober inviterer Spinderihallerne i Vejle 20 innovation og entrepreneurship-studerende fra Erhvervsakademi Lillebælt til workshop, hvor de via kreative processer skal komme med nye ideer til et af Spinderihallernes mange projekter, Transformer.

 • Erhvervsledere inviteres til debat med Ditlev Engel i spidsen 15.09.2014

  Én af de senere års mest omtalte erhvervsledere, Ditlev Engel, vil inspirere og debattere med deltagerne på den årlige erhvervskonference i Vejle

 • Tag med på himmelfart i skarpe missioner til verdens brændpunkter 15.09.2014

  Nu er der en unik mulighed for at komme ind under huden på et liv, mange har en forestilling om, men reelt ikke har kendskab til - livet som jagerpilot. Til erhvervskonferencen ”Unikness 2014” i Vejle vil jagerpiloten, Thomas Kristensen, tage salens tilhørere med sig ombord i F-16 flyets cockpit med filmklip og flotte fotos.

 • Amerikansk modeguru kommer til Vejle 12.09.2014

  Det er første gang nogensinde, at den populære designer og tv-vært Randy Fenoli gæster Danmark. Baggrunden for hans besøg er, at han er oplægsholder til erhvervskonferencen, ”Unikness 2014”, i Vejle.

  Til konferencen vil deltagerne møde en mand, der ikke er bange for at stikke ud fra mængden og har en uovertruffen evne til at brænde igennem.

 • Bredt samarbejde løfter i flok på Blå Mandag Tour i Vejle 05.09.2014

  Til foråret kommer Vejle til at vrimle med nyklækkede konfirmander, der fejrer blå mandag. Det er i hvert fald det arrangørerne bag Blå Mandag Tour 2015 håber på, og arrangørerne er helt klar til rykind. Der bliver satset hårdt på at gøre Vejle til en foretrukken destination, når de blå mandage skal fejres, og konceptet er stærkt og helt på plads. Et bredt samarbejde sikrer, at det bliver en oplevelsesrig, tryg og sikker dag for de unge mennesker.

 • Årets unikke begivenhed for erhvervslivet er ”Unikness 2014” 04.09.2014

  For tredje år i træk inviteres erhvervslivet til konference i Vejle. Det overordnede tema for årets erhvervskonference er unikness, og oplægsholderne lever virkelig op til temaet. Én af Danmarks mest erfarne jagerpiloter, en amerikansk tv-vært med eget program og stor international succes og en topleder med en fortid og en vision er, hvad der er på programmet torsdag den 18. september 2014 i Vejle Musikteater.

 • Konfirmander får oplevelser for livet på Tour i Vejle 03.09.2014

  Hvor ofte får du mulighed for at spille fodbold med professionelle fodboldspillere eller lege model for en dag på en catwalk iført smukke kjoler fra landskendte Panayotis med hår og make-up, der bare spiller?

  Det får nyklækkede konfirmander mulighed for til foråret i Vejle, og et lignende koncept med samme muligheder findes ikke andre steder i landet. Blå Mandag Tour hedder konceptet, der skal sørge for, at de unge får en uforglemmelig dag.

 • Uformelt møde mellem borgmester og erhvervsliv var en succes 03.09.2014

  Stemningen var afslappet, og dialogen flød frit på det første dialogmøde i Erhvervenes Hus på Banegårdspladsen i Vejle tirsdag den 2. september 2014.

  Mange erhvervsfolk var mødt op for at tale med borgmesteren, og begge parter gik hjem med nye idéer.

 • Få en uformel virksomhedssnak med borgmesteren 27.08.2014

  Virksomheder i Vejle Kommune har nu en enestående mulighed for at komme på tomandshånd med borgmester Arne Sigtenbjerggaard, når han den første tirsdag i hver måned sidder klar til at høre, hvad der rører sig i erhvervslivet.

  Møderne er og skal være uformelle og der er ikke på forhånd fastsat en dagsorden.

 • En sand succes på torvet 26.08.2014

  Sandtorvet på Nørretorv har været en kæmpe succes, og det har en meget solrig sommer været med til at sørge for. Vejrprognoserne lover dog ikke vejr til sandlege mere denne sommer, så Sandtorvet i Vejle bliver lukket ned i starten af september.

Denne side er sidst opdateret: 19.11.2015